Returning Customer
I am a returning customer
Register Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Ваш обліковий запис створено!
Вітаємо! Ваш Особистий Кабінет був успішно створений.
Тепер Ви можете скористатися додатковими можливостями: перегляд історії замовлень, друк рахунку, редагування своєї контактної інформації та адреси доставки та багато іншого.
Якщо у Вас є які-небудь питання, пишіть нам.
Вихід
Ви вийшли з Особистого Кабінету.
Ваш кошик покупок була збережена. Вона буде відновлено при наступному вході у Ваш Особистий Кабінет.
Готуйте швидко!
Інноваційна технологія «високотемпературної пари»
Стильний дизайн, інноваційна технологія парогенераціі «Високотемпературний пар»
Готування ще ніколи не була такою швидкою!
При використанні високотемпературного пара, тепло від випаровування додається до конвекційному і радіальному спеку, що дає можливість швидкого приготування.
- Ціла курка буде повністю готова після закінчення 40 хвилин.
- Всього лише 3 хвилини для замороженого круассана.
- Заморожений пиріг буде готовий через 10 хвилин
Що таке високотемпературний пар?
Високтемпературний пар - це частинки нано розміру, температура яких перевищує поріг в 100 ℃, що дозволяє частинкам проникати в їжу глибше і, як наслідок, прискорити процес готування.
Розігріті до високої температури молекули води швидко проникають всередину їжі, розігріваючи її рівномірно, тим самим роблячи її ніжною і соковитою.
Волога випаровується, що дозволяє домогтися золотистої скоринки. Навіть при використанні високих температур блюдо залишиться соковитим всередині